23948sdkhjf

Geodis styrkes i Østeuropa

Færdiggør købet af polske Pekaes.

Den franske logistikkoncern Geodis færdiggør købet af det polske transportfirma Pekaes.

Købet konsoliderer Geodis’ netværk i Polen og Østeuropa.

- Vi er glade for at byde Pekaes’ kunder, medarbejdere og ledelse velkommen til Geodis Group, siger Marie-Christine Lombard, administrerende direktør for Geodis.

- Denne overtagelse, i en målregion for koncernens udvikling, er et stort skridt i retning af at nå målene i vores strategiske plan ”Ambition 2023”. Geodis har nu en øget tilstedeværelse på Europas tredjestørste logistikmarked og tilbyder polske virksomheder enorme internationale muligheder, siger hun.

Olivier Royer, vicepræsident for Road Transport hos Geodis:

- Denne operation vil give os mulighed for at udvikle vores palleterede godsnetværk i hele Europa, da vi også yderligere udvikler vores kunnen på det polske hjemmemarked. Pekaes’ multimodale ruter ud af Polen repræsenterer en reel vækstmulighed for denne transportform. De vil supplere vores ruter i Vesteuropa, som i øjeblikket oplever stærk vækst i betragtning af vores kunders ønske om transport med lav miljøpåvirkning, siger Olivier Royer.

Maciej Bachman, administrerende direktør i Pekaes:

- Vi åbner et nyt kapitel i Pekaes’ historie. Det giver mange muligheder for vores kunder, partnere og medarbejdere. Vores kunder kan nu drage fordel af styrken i et globalt netværk for at hjælpe dem med at vokse. For vores teams betyder det nye vækstmuligheder i en stærk international organisation. Vi er glade for at blive medlem af Geodis-gruppen, som vi deler forpligtelsen til at hjælpe vores kunder med at overvinde deres logistiske begrænsninger, siger Maciej Bachman. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125