23948sdkhjf

Stiholt løfter Fassi og Jekko på det danske marked

Ny autoriseret forhandler og servicepartner af de italienske mærker.

Stiholt-koncernen udvider nu udvalget af produkter og serviceydelser til transportbranchen. Det skete, da Stiholt Hydraulic per 1. februar blev autoriseret forhandler og servicepartner for de italienske Fassi-kraner til lastbilmontering. Samtidig er Stiholt Hydraulic gået ind på et helt nyt produktområde som dansk importør og forhandler af de ligeledes italienske Jekko-kraner til blandt andet byggeri og industri.

De lastbilmonterede kraner fra Fassi produceres i mere end 60 forskellige modeller i 100.000 forskellige konfigurationer med løftekapacitet mellem 1 og 200 t/m. Dermed er mulighederne mange og alsidige, og Fassi har desuden nyheder i støbeskeen, som Stiholt Hydraulic skal være med til at rulle ud på det danske marked.

- I Stiholt-koncernen arbejder vi løbende på at styrke vores produkt- og serviceudbud til transportbranchen og nærliggende brancher, siger Stiholts administrerende direktør, Henrik Bruun Nielsen.

- Som autoriseret forhandler og servicepartner for Fassi-kraner breder vi nu vores produktpalette yderligere ud og styrker vores position på markedet for kundespecificerede kranbiler - både på Scania-chassiser, som vi har været autoriseret forhandler af i snart 60 år - og for lastbilkraner monteret på andre mærker, siger han.

Jekko-kranerne en ny spiller på det danske kran-marked og har ikke tidligere været repræsenteret i Danmark. Jekkos produktsortiment omfatter et stort udvalg af minikraner og selvkørende teleskop- og knækarmskraner, der er skræddersyet til specialiserede løfte- og monteringsopgaver inden for blandt andet byggeri og industri.

- Når det gælder Jekko, bevæger vi os ind på nyt kran-territorium. Jekko-kranerne er ikke beregnet til lastbilmontering men vi ser alligevel visse synergier, tilføjer Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen.

- Kranerne er selvkørende enheder på enten bælter eller hjul. De dækker et meget bredt løfteområde fra mindre end 1 ton og helt op til 21 tons og er kendetegnet ved meget kompakte dimensioner, lav egenvægt samt forskellige typer drivaggregater som diesel, el eller batterier. De er dermed velegnet til løfte- og monteringsopgaver under trange forhold på byggepladser og i industrien både inden- og udendørs. Jekkos kraner kan udrustes med et meget bredt udvalg af udstyr som glassug, mandskabskurv, spil, fly-jib, grab og forskellige gribeværktøjer, men de kan naturligvis også blot løfte i krog, forklarer han. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141