23948sdkhjf

Synligt bedre modvægtstruck

Ny Linde-truck markerer sig positivt på fører-udsyn.

N.C. Nielsen præsenterer nu en ny generation af Linde modvægtstruck: Linde H20-H35/1202.

Udsynet i den nye Linde gaffeltruck er stærkt forbedret. Det er lykkedes de tyske ingeniører at finde den rette balance mellem chassis-, kabine- og mastdesign, så truckføreren har et optimalt overblik fra trucken over lasten og arbejdsområdet. Summen af de mange designforbedringer og talrige advarsels- og assist-systemer giver en langt mere sikker kørsel, lyder det fra N.C. Nielsen.

- En forbedret synlighed giver mere kontrol. Og mere kontrol giver færre arbejdsulykker. Med den nye Linde 1202 modvægtstruck er synligheden væsentligt forbedret overalt på trucken. Det giver en helt ny oplevelse for truckføreren, som her tilbydes de bedst tænkelige arbejdsbetingelser til en travl hverdag. Synlighed handler både om at se – og om at blive set. Dette lever trucken i høj grad op til, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

En anden ny funktion i Linde 1202-serien er den forbedrede synlighed af informationer. Trucken kan forbindes direkte til virksomhedens flådestyringssystem, og truckføreren får alle relevante informationer til at udføre opgaverne, for eksempel omkring løftehøjde, hældningsvinkel eller data om truckens tilstand. Niveauet for gennemsigtighed er steget for truckførere og flådeansvarlige. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.193