23948sdkhjf

Palfinger Danmark udvider paletten

Tilføjer lifte og medbringertrucks til porteføljen.

Palfinger Danmark har fået nye produkter på hylden. Lifte og medbringertrucks er nu en del af produktudvalget.

Palfinger har mange års erfaring i produktion af lifte til transportbranchen. Palfingers lifte letter arbejdet med at læsse og losse lastbiler, og liftene indebærer en forbedret økonomi for vognmanden, samtidig med, at chaufførens arbejde bliver nemmere. Det har ikke mindst betydning for arbejdsmiljøet, lyder det fra selskabet.

- Vi er glade for i stor skala at kunne tilbyde vores kunder lifte og medbringertrucks, som med fuld styrke er en del af vores produktprogram i Danmark, siger souschef og Operations Manager, Jesper Serup Mortensen, Palfinger Danmark.

Palfinger tilbyder mere end 40 forskellige lifte og henvender sig til en bred vifte af aftagere.

Det andet nye produkt i sortimentet er medbringertrucks, monteret bag på et køretøj eller i en beskyttelsesboks mellem akslerne. Medbringertrucks ledsager chaufføren til arbejdsområdet - og åbner op for nye muligheder for nem og bekvem transport.

Det er salgschef Brian Jørgensen, der står for arbejdet med at få de to nye produkter, der produceres hos Palfinger AG i Østrig, med som en del af produktudvalget i Danmark.

- Vi er godt i gang med salget, og jeg glæder mig over den spændende udvidelse af vores produktpalette, der giver os nye muligheder på kundesiden, siger Brian Jørgensen.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125