23948sdkhjf

Svensk sushi fra Taulov til hele Danmark

FSG Foods samler aktiviteter i nyopført domicil i Taulov Dry Port.

Den svenskejede fødevarekoncern FSG Foods samler sine aktiviteter i nyopført domicil med tørvarelager, køle- og frostlager samt kontor i Taulov Dry Port. Virksomheden har siden oktober 2018 lejet sig ind i et køle- og frostlager på Fredericia Havn, men med opførelsen af nyt lagerdomicil i Taulov Dry Port flytter FSG Foods sine aktiviteter til et nyopført domicil, hvorfra de kan konsolidere deres lager og distribution i forhold til kunder i hele Danmark.

Fødevarekoncernen FSG Foods leverandør af produkter til sushimarkedet. Produktsortimentet omfatter foruden frisk fisk også af en lang række food og nonfood varer som eksempelvis ris, wasabi, soja, tang, spisepinde, takeaway emballage.

Det nyopførte lager- og kontordomicil finansieres i joint-venture af PFA og ADP, som står for udviklingen af Taulov Dry Port. Der er indgået en tiårig lejeaftale med Taulov Dry Port.

Sidste etape i Prinsessens Kvarter

FSG Foods’ kommende domicil bliver en del af sidste etape af det generiske lager- og logistikbyggeri i Prinsessens Kvarter i Taulov Dry Port. Samlet set udgør sidste etape 9.846 kvadratmeter, og byggeriet opføres i seks generiske sektioner á 1.641 kvadratmeter og med 8,5 meter indvendig loftshøjde.

FSG Foods lejer tre sektioner, og deres samlede lagerlejemål udgør 4.923 kvadratmeter fordelt på 3.282 kvadratmeter tørvarelager og 1.641 kvadratmeter frost- og kølelager. Dertil kommer 800 kvadratmeter kontor.

- Vi servicerer og leverer produkter til sushi-restauranter i hele Danmark, så en central placering af vores lager er afgørende for optimeringen af vores distributionsaktiviteter. Med det nyopførte domicil får vi nu mulighed for at samle tørvarer samt køle- og frostvarer i nyt og moderne lager, hvilket er en god forudsætning for at optimere vores samlede forretning, siger Jonas Kingo Schnoor, administrerende direktør i FSG Foods.

Fleksibelt byggeri

Udbygningen af Taulov Dry Port med generiske lager- og logistikdomiciler sker ud fra markedets efterspørgsel efter fleksible lejemål. I oktober annoncerede PFA og ADP, at de to parter i joint-venture samarbejdet igangsætter opførelsen af 49.300 kvadratmeter generisk lager- og logistikbyggeri i Taulov Dry Port.

- Tredje etape opføres i sektioner á 1.641 kvadratmeter, og mindre enheder giver os fleksibilitet og mulighed for tilpasning til forskellige typer af kunder og produkter, siger Jesper Gemmer, projektdirektør i Taulov Dry Port.

Det samlede erhvervsareal i Prinsessens Kvarter er på cirka 157.000 kvadratmeter og dette område udgør en andel af den samlede Taulov Dry Port på i alt 700.000 kvadratmeter.

Den sidste etape af Prinsessens Kvarter og dermed også FSG Foods’ kommende domicil forventes at stå klar til indflytning 1. marts 2021. /anga.

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 23 - tema lager, logistik, ejendomme og pakhuse).

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125