23948sdkhjf

CMP i miljøsamarbejde med Port of Los Angeles

Port of Los Angeles og CMP underskriver samarbejdsaftale om bæredygtighed og miljø.

Copenhagen Malmö Port AB (CMP) har indgået har indgået et femårigt Memorandum of Understanding (MOU) med Port of Los Angeles, som har fokus på at styrke samarbejdet inden for miljøspørgsmål og bæredygtighed.

Repræsentanter fra begge havne underskrev samarbejdsaftalen ved en ceremoni, der blev afholdt i Port of Los Angeles fredag i sidste uge.

Samarbejdsaftalen mellem de to havne fokuserer på at fremme dialog, udveksle information og dele best practices. De centrale samarbejdsområder, der er fastlagt i aftalen, omfatter energianvendelse og alternative energikilder, brugen af miljøvenligt udstyr og grøn teknologi i havneterminalerne samt engagement i globale miljøsammenslutninger og -initiativer.

Fælles interesse

- Denne aftale cementerer vores partnerskab med CMP yderligere og vores fælles interesse i at fremme den mest effektive og mest bæredygtige varetransport overhovedet, siger Gene Seroka, Executive Director, Port of Los Angeles, der tilføjer:

- Med fælles informationsudveksling blandt havnene verden over har Port of Los Angeles været i stand til at gennemføre mange af vores fremskridt inden for reduktion af miljøpåvirkninger fra havneaktivitet gennem det seneste årti.

Stærke partnerskaber

- Vi ser frem til at arbejde sammen med Port of Los Angeles om, hvordan man løbende fremmer den bæredygtige havneudvikling og -drift, siger Barbara Scheel Agersnap, CEO hos Copenhagen Malmö Port, og fortsætter:

- For at fremskynde gennemførelsen af bæredygtige løsninger er det nødvendigt at sætte skub i nye teknologier og nye måder at arbejde på. Stærke partnerskaber er nøglen til en solid og hurtig udvikling, og vi håber, at denne aftale også vil intensivere samarbejdet mellem den grønne maritime udvikling i vores to regioner til nytte for begge parter.

Port of Los Angeles

Port of Los Angeles er USAs førende havn, og har et stærkt engagement i udviklingen af strategiske og bæredygtige aktiviteter, der gavner økonomien og livskvaliteten i det sydlige Californien. Port of Los Angeles er Nordamerikas førende havn målt i containervolumen og godsværdi, og i 2018 genererede havnen handel, svarende til $297 milliarder. San Pedro Bay Port Complex operations and commerce står for et ud af ni jobs i de fem amter i den sydcaliforniske region.

CMP

CMP er den største havneoperatør i Øresundsregionen, grundlagt i 2001 efter færdiggørelsen af Øresundsbroen, en kombineret jernbane- og motorvejsforbindelse, der forbinder Malmø og København. CMP er en full-service havn og en såkaldt Core Port i Europa. CMP er strategisk placeret i et verdens mest travle farvande, Øresund, og er den største nordeuropæiske krydstogthavn samt et knudepunkt for importen af nye biler til regionen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391