23948sdkhjf

44 nye Courier til altanmontører

Altan.dk leaser Ford-montørbiler.

Altanvirksomheden Altan.dk sender deres montører på gaden i 44 nye arbejdsbiler med bedre plads og mere komfort. Virksomheden nærmer sig 150 ansatte, og det betyder større investeringer for at sikre arbejdsglæden hos medarbejderne.

Den store udskiftning i bilparken skyldes, at montørerne i altan- og elevatorvirksomheden savnede ekstra plads og mere komfort i hverdagen.

- Vi har faste montørteams på hver sag, og de tilbringer mange timer om dagen i deres biler. Derfor er det vigtigt, at bilerne er komfortable – det er trods alt deres ”kontor”. Vi bruger mange kræfter på at øge vores kunders livskvalitet med altaner og elevatorer. Så det er helt naturligt, at vi samtidig skaber et godt arbejdsmiljø – både på pladserne, på kontorerne og på vejene. Jeg håber, at vores montører får stor glæde af de nye biler, siger Casper Gorm Knudsen, administrerende direktør i Altan.dk.

De 44 nye biler leases hos Selandia Automobiler A/S, Ford i Ringsted, og direktøren forudser en glat overgang til de nye montørbiler. Han er særligt glad for den store udskiftning, da det giver lejlighed til at få Altan.dk’s nye logo og visuelle identitet på bilerne. Det nye logo, der snart præger montørernes biler rundt om i landet, symboliserer samtidig, at Altan.dk og Alevator for alvor er smeltet sammen til én virksomhed.

- Vi har i år fået nyt logo, nye hjemmeside og lagt vores elevatordel ind under Altan.dk, så dette er jo en oplagt mulighed for at få det nye design på alle vores montørbiler. Det har vi set frem til, og jeg glæder mig til at se det nye logo rundt omkring i bybilledet, siger Casper Gorm Knudsen.

Montørerne kan se frem til at køre i den nyeste Transit Courier fra Ford. Salgschef, Jesper Poulsen, fra Selandia Automobiler A/S er glad for aftalen og ser frem til at arbejde sammen med Altan.dk.

- Vi er rigtig glade for at give Altan.dk’s montører en ny og komfortabel køreoplevelse. Det er en rummelig bil, der er hurtigt reagerende og let at køre i byerne, selvom det er en kompakt varevogn. Altan.dk havde en bil på prøve, hvor de testede den og fik en fornemmelse af, om modellen passede til deres behov, fortæller Jesper Poulsen. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.815