23948sdkhjf

Nyt udstyr giver konstant arbejdshøjde

Logitrans udvikler nyt positioneringsudstyr.

Logitrans, der udvikler og producerer intern transportmateriel, har udviklet nyt positioneringsudstyr med nemmere programmering. Dermed opnås automatisk en konstant arbejdshøjde, der letter presset fra skuldre og ryg.

Det siger Gitte Kirkegaard, administrerende direktør i Logitrans.

- Vi har videreudviklet vores nuværende positioneringsudstyr, så det er blevet meget nemmere at programmere de forskellige funktioner, og styreboksens dimensioner er mindre, så der er bedre plads til manøvrering. Alt i alt er det nye positioneringsudstyr meget brugervenligt, siger Gitte Kirkegaard.

Positioneringsudstyret kan indstilles til enten at sænke gaflerne, når gods lægges på, eller til at hæve gaflerne i takt med, at gods fjernes fra gaflerne. Positioneringsudstyret justerer ved hjælp af en fotocelle automatisk gaflerne til den indstillede arbejdshøjde, og brugeren sikres hermed en konstant ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Positioneringsudstyret kan monteres på elektriske Logitrans højtløftere og Logiflex-stablere.

- Positioneringsudstyret er med til at sikre en god og behagelig arbejdsplads, hvor ergonomi, sikkerhed og virksomhedens effektivitet er i centrum. Udstyret er ideelt i virksomheder, hvor gods stables og håndteres manuelt på paller, for eksempel i trykkerier og træbearbejdende virksomheder, lyder det fra Gitte Kirkegaard. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.125