23948sdkhjf

- Vi skal investere i kajmeter

Bent Hansen vil bruge rekordoverskud på fremtidsinvesteringer.

- Vi skal investere i kajmeter, lyder det fra Bent Hansen, bestyrelsesformand i Grenaa Havn, i sin leder i havnens magasin Support.

Midlerne til en sådan investering skal blandt andet komme fra det rekordoverskud, Grenaa Havn skabte i 2018.

- Med rekordoverskuddet i 2018 har Grenaa Havn for alvor bevist, at vi har styrkepositioner, som er unikke – det er resultatet et markant udtryk for. Vores styrkepositioner er samtidig en klar illustration af, at vi har en dybt professionel ledelse og medarbejderstab, som bare brænder og lever for Grenaa Havn. På den måde overbeviser de hver dag både nuværende og potentielle kunder om, at vi er det helt rigtige valg, lyder det fra Bent Hansen, der fortsætter:

- Overskuddet har givet os et solidt afsæt for at løfte havnen endnu et niveau op. Det skal ske via investeringer i fremtiden, og det er primært det, vi skal bruge det flotte resultat til. Mere præcist skal vi først og fremmest investere i flere kajmeter. Vi skal skabe plads til at kunne håndtere flere skibe, så vi både kan øge omsætning og indtjening. På bestyrelsesmødet i august skal vi have en grundig snak om strategien og samtidig diskutere en ny masterplan med langsigtede investeringer, der peger ti år frem. Det skal sikre, at vi er klar til at gribe de mange, spændende muligheder, vi har i kikkerten, siger Bent Hansen.

Han tilføjer, at en stærk Grenaa Havn ikke kun skaber vækst i lokalområdet, men i det meste af Djursland.

- Det er ikke kun Grenaa Havn, der bliver styrket af vores kommende investeringer – det samme gør Grenaa-området og hele Djursland. Grenaa Havn har allerede skabt mellem 2.000 og 2.500 arbejdspladser i baglandet her på Djursland, og med vores investeringer og fremgang kommer vi til at skabe endnu flere. Det glæder både bestyrelsen og ledelsen i Grenaa Havn, for det er en vigtig del af vores vision, at vi vil være et af de store lokomotiver, der er med til at udvikle området. Jo stærkere Grenaa Havn er, jo mere kan vi medvirke til at gøre lokalområdet attraktivt – for både virksomheder, turister og borgere, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203