23948sdkhjf

Freja-stifter sender stafetten videre

Jørgen Hansen overdrager tøjlerne i Freja Transport & Logistics – fortsætter som bestyrelsesformand.

Freja Transport & Logistics' stifter og leder gennem mere end tre årtier, Jørgen Hansen, afgiver direktørstolen til Ulrik Rasmussen, der hidtil har været administrerende direktør for Frejas danske afdeling.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra transportkoncernen.

Jørgen J. Hansen slipper dog ikke tøjlerne helt. Han fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand i Freja Holding.

Jørgen Hansen har i cirka 34 år stået i spidsen for den daglige drift af Freja Transport & Logistics A/S. Han startede virksomheden sammen med en kompagnon i 1985 og har udviklet virksomheden frem til i dag, hvor der er ca. 750 medarbejdere i 6 lande og en omsætning i 2019 på ca. DKK 3,4 mia. Freja Transport & Logistics er en full service provider og arbejder indenfor segmenterne Road, Sea, Air, Project og Logistics, herunder segmentet Pharma Logistics.

Ny group CEO

Som nævnt i indledningen er det den nuværende adm. direktør i Freja Danmark - Ulrik Rasmussen – der 1/5 2019 overtager posten som nye group CEO for Freja Transport & Logistics.

Ulrik Rasmussen har i Freja været administrerende direktør i såvel Norge som Danmark og har været ansat siden 2010. Ulrik Rasmussen er 44 år gammel, uddannet i branchen og har i tiden før Freja blandt andet været ansat som direktør i England for DSV Road Ltd.

Ulrik sætter sig i stolen med stor respekt og ønske om at videreføre de i FREJA organisationen opbyggede værdier og vil i tæt samarbejde med den arbejdende bestyrelsesformand stå for at videreføre FREJAs nuværende strategi, udvikling, kultur og gode leverandør- og kunderelationer.

Ny leder til Freja Danmark

Som ny landedirektør i Danmark udnævnes Jan Sunde pr. 1/5 2019. Jan har frem til i dag fungeret som Regional Director Denmark West og har været ansat i Freja i den position siden 2017. Jan har ligeledes siden 2017 været en del af den danske landeledelse.

Jan Sunde er 54 år gammel og har tidligere været direktør i flere selskaber, senest som adm. direktør i Danske Fragtmænd Transport A/S.

Styrker ledelsesteamet

I forlængelse af ovenstående ønsker FREJA også at styrke det fremtidige ledelsesteam. Med reference til Ulrik Rasmussen er Nicolai Præstholm ansat som Group Business Development Director og starter den 1/5 2019. Han vil indgå i ledelsesteamet i en Group funktion og vil have som hovedansvarsområde at arbejde med udviklingsopgaver på Group niveau.

Nicolai Præstholm er 31 år gammel og uddannet fra Aalborg Universitet som MSc in Operations & Supply Chain Management. Han har i over 4 år arbejdet som konsulent ved Implement Consulting Group, hvor de seneste knap 2 år har været som partner. Nicolai Præstholm sidder i dag i bestyrelsen for Freja Holding, en post han fratræder i forbindelse med den forestående generalforsamling.

Ansættelse af ny Regional Director Denmark West vil blive effektueret i løbet af 2019. Indtil da vil Jan Sunde også håndtere denne opgave.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.156