23948sdkhjf

Gode råd i øjenhøjde om innovation

Klumme af Jakob Størling, uddannelses- og relationschef hos Danske Speditører.

"Transport 2019 i Herning: Konference om gode råd i øjenhøjde om innovation

Uanset om din virksomhed arbejder med godstransporter ind i og ud af Danmark, leverer materialer fra et byggemarked til en byggeplads eller hvad det måtte være, er din transport en del af noget større. En brik i en større logistikkæde, hvor der er andre end dig, der er optaget af ”Just In Time-levering”, flådestyring og digitalisering. Begreber som disruption og innovation kommer også tit i spil.

Alt dette og meget mere holder vi en konference om torsdag den 21. marts 2019. Det foregår på førstedagen af Transport 2019 i Herning.

På konferencen vil der blandt meget andet blive sat fokus på, hvor parate virksomhederne inden for transport- og logistikbranchen er til at sætte handling bag ordene om innovation og digitalisering. Det kommer blandt andet til at handle om, hvad de kan gøre for at undgå at blive kørt i grøften af den teknologiske udvikling.

Vejene til innovation
Vi har fået en forsker ved navn Agnieszka Zulewska til at komme med et oplæg på konferencen om hvor innovativ logistikbranchen er i dag.

Når logistikkonferencen løber af stablen i Herning den 21. marts 2019, har Agnieszka Zulewska netop færdiggjort et forskningsprojekt, hvor hun har interviewet en lang række virksomheder af forskellig størrelse inden for spedition og logistik. Derfor ved hun, hvad hun taler om, når hun vil komme med en lang række anbefalinger om, hvad der skal til for at sætte handling bag ordene om at blive innovativ.

Skal være til at forstå og anvende
Det er vigtigt, at budskaberne og eksemplerne på konferencen bliver konstruktive, konkrete, forståelige og anvendelige. Derfor har vi hyret Jørgen Høg, redaktør på Dagbladet Børsens logistiksektion, til at sørge for, at der bliver tale om gode råd i øjenhøjde om innovation.

De mange kompetente mennesker, som vi har fået til at komme med inspirationsoplæg i løbet af dagen, skal give deltagerne noget med hjem, som for det første er til at forstå og fortælle videre til kollegerne derhjemme. Og for det andet skal dagens udbytte være så konkret og anvendeligt, at det skal kunne omsættes til strategier og ikke mindst handlinger ude i virksomhederne. Noget som skal bruges til at forbedre deres bundlinje.

Derfor vil jeg sige, at alle godt kan have store forventninger til vores konference 21. marts om fremtidens logistik.

Læs mere om konferencen på forsiden af www.dasp.dk (boksen nederst til højre), hvor du også kan tilmelde dig.

(Denne klumme er også bragt i Transport Tidende nummer 4).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125