23948sdkhjf

CSR-priser til GateDenmark

Otte virksomheder hædret.

Aabenraa Kommune uddelte for nylig CSR-mærket til 67 af kommunens virksomheder. Blandt disse virksomheder er otte fra GateDenmark-sammenslutningen, blandt andet DTK Dansk Transport Kompagni, hvor Key Account Manager, Susanne Provstgaard modtog prisen.

- I DTK vægter vi vort sociale ansvar rigtig højt. Det er i vores interesse som en aktiv virksomhed i Aabenraa Kommune at kunne medvirke til at skabe jobmuligheder for borgere, som af den ene eller anden grund har haft det svært. De borgere, som kommer i praktikforløb hos DTK, bliver en integreret del af vor dagligdag. De mærker også, hvorledes de kan gøre en forskel for os med deres ressourcer; hvad enten det er få eller flere timer om ugen, siger Susanne Provstgaard, der glæder sig over at kunne tage prisen med hjem til virksomheden.

- Ledelsen i DTK er meget stolte over at få tildelt denne CSR pris - også her i 2019. Vi har ansøgt prisen, fordi vi ønsker at anerkende den store indsats fra vore medarbejdere, og jeg ved, at de bliver lige så stolte, når vi i dag kommer hjem med prisen. Ikke mindst er vi også stolte af at kunne brande os udadtil som ansvarlig virksomhed, siger hun.

De andre CSR-prismodtagende virksomheder i GateDenmark er FairTrans, DHL Freight (Denmark), Hansen & Søn – Tricolore, H.P. Therkelsen, Kvik-Flyt, Meldgaard og Norden Logistics.

Med CSR-mærke Aabenraa ønsker Aabenraa Kommune at anerkende lokale virksomheder, der bidrager til at skabe beskæftigelse og uddannelse ved for eksempel at ansætte borgere i virksomhedspraktik, fleksjob eller som elever og lærlinge. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125