23948sdkhjf

CSR-priser til GateDenmark

Otte virksomheder hædret.

Aabenraa Kommune uddelte for nylig CSR-mærket til 67 af kommunens virksomheder. Blandt disse virksomheder er otte fra GateDenmark-sammenslutningen, blandt andet DTK Dansk Transport Kompagni, hvor Key Account Manager, Susanne Provstgaard modtog prisen.

- I DTK vægter vi vort sociale ansvar rigtig højt. Det er i vores interesse som en aktiv virksomhed i Aabenraa Kommune at kunne medvirke til at skabe jobmuligheder for borgere, som af den ene eller anden grund har haft det svært. De borgere, som kommer i praktikforløb hos DTK, bliver en integreret del af vor dagligdag. De mærker også, hvorledes de kan gøre en forskel for os med deres ressourcer; hvad enten det er få eller flere timer om ugen, siger Susanne Provstgaard, der glæder sig over at kunne tage prisen med hjem til virksomheden.

- Ledelsen i DTK er meget stolte over at få tildelt denne CSR pris - også her i 2019. Vi har ansøgt prisen, fordi vi ønsker at anerkende den store indsats fra vore medarbejdere, og jeg ved, at de bliver lige så stolte, når vi i dag kommer hjem med prisen. Ikke mindst er vi også stolte af at kunne brande os udadtil som ansvarlig virksomhed, siger hun.

De andre CSR-prismodtagende virksomheder i GateDenmark er FairTrans, DHL Freight (Denmark), Hansen & Søn – Tricolore, H.P. Therkelsen, Kvik-Flyt, Meldgaard og Norden Logistics.

Med CSR-mærke Aabenraa ønsker Aabenraa Kommune at anerkende lokale virksomheder, der bidrager til at skabe beskæftigelse og uddannelse ved for eksempel at ansætte borgere i virksomhedspraktik, fleksjob eller som elever og lærlinge. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.172