23948sdkhjf

TomTom og Continental VDO holder styr på fartskriverdata

Integration mellem TomTom Telematics WEBFLEET og Continental VDO’s online tjeneste TIS-Web.

TomTom og Continental VDO tilbyder i samarbejde en fuldautomatisk løsning for download og arkivering af digitale fartskriver data. TomTom Telematics har udviklet et interface, der gør det muligt at overføre digitale fartskriverdata til VDO’s online arkiveringssystem TIS-Web®.

Brugere af TomTom kan derfor nu drage fordel af fuldautomatisk download og arkivering samt analyse af fartskriver data i det velkendte TIS-Web®.

Det skriver de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Transportvirksomheder forventer at flådestyringssystemer letter arbejdet med flådehåndtering, hvorfor samarbejdet mellem TomTom og VDO’s TIS-Web® er en fordel for transportvirksomheden, da det fjerner en manuel arbejdsgang fra den flådeansvarlige. Det giver tid til andre opgaver.

Michael Gotfredsen, Country Manager, TomTom Telematics:

- Denne automatiske overførsel af fartskriverdata er med til at gøre et allerede velfungerende produkt endnu mere brugervenligt og tidsbesparende for kunden.

Jesper Salmansen, Country Manager, Fartskriver Danmark A/S: “Med dette samarbejde åbner vi nye muligheder for at lette administrationen for vores fælles kunder og kan dermed spare dem tid.”

Hvad er TomTom Telematics WEBFLEET?

WEBFLEET er en SaaS-løsning (Software as a Service) og bruges af både små og store virksomheder til at forbedre køretøjernes ydelse, spare brændstof, støtte chaufførerne og øge flådens overordnede effektivitet. Derudover leverer TomTom Telematics tjenester til forsikrings-, udlejnings- og leasingbranchen samt til bilimportører og virksomheder, der har både virksomehder og forbrugere som kunder.

Hvad er TIS-Web?

TIS-Web er en online tjeneste og databank fra Continental VDO for digitale fartskriver data, hvor transportvirksomheden sikkert kan gemme de lovpligtige datafiler og samtidig analysere dem i henhold til gældende lovgivning.

Ud over en lang række rapportmuligheder, tilbyder tjenesten også kommunikation mellem central og chauffør ved hjælp af apps på chaufførens smartphone.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111