23948sdkhjf

- Brug for bedre rammebetingelser

Danske Speditører kvitterer for vækstteam-anbefalinger.

Fra Danske Speditører lyder der tilfredshed med Vækstteamet for Handel og Logistik, der i går mandag fremlagde sine anbefalinger til regeringen.

Direktør Martin Aabak ser frem til, at der bliver sat handling bag ordene, lyder det fra brancheorganisationen:

- Vi har nu fået præsenteret vækstteamets vision om, ”at Danmark skal fostre og styrke handels- og logistikvirksomheder, der kan vinde i den internationale konkurrence i både Danmark og udlandet.” Den vision skal nu omsættes til punkter i en vækstplan, som regeringen kan og skal følge op på. Jeg håber på, at der kommer til at ske politiske forbedringer i rammebetingelserne for handels- og logistikvirksomhederne, for det er der brug for, siger Martin Aabak.

Danske Speditører har ønsket at få vækstteamet til at opfordre regeringen til at sætte fokus på en ny masterplan for investeringerne i infrastrukturen og en plan til at sikre handels- og logistikerhvervet den nødvendige arbejdskraft og kapacitet.

- Det glæder os, at vækstteamet har lyttet til os med hensyn til at sikre logistikvirksomhederne den nødvendige arbejdskraft og med hensyn til at opfordre regeringen til at komme med en masterplan for investeringerne i infrastruktur. På begge områder mener vi, at det er på høje tid med visionær politisk handling, der skal skaffe gode fremtidssikrede vilkår, siger Martin Aabak og fortsætter:

- En effektiv og smidig forsyningskæde kan være forskellen på, om en dansk produktionsvirksomhed kan gøre sig gældende og være konkurrencedygtig på eksportmarkederne eller ej. Derfor håber jeg, at rapporten fra vækstteamet kan blive startskuddet til en effektiv politisk indsats til fordel for virksomheder, der kontinuerligt arbejder på at udvikle effektive forsyningskæder, siger direktøren. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144