23948sdkhjf

Transport 2019 – Nu med logistikkonference

MCH Messecenter: Logistikkonference målrettet speditionsbranchen.

Når MCH Messecenter Herning til marts afholder Transport 2019, bliver det med et væld af spændende aktiviteter - blandt andet en logistikkonference målrettet virksomheder i speditionsbranchen.

Torsdag den 21. marts, under Transport 2019 (der afholdes 21.-23. Marts), afholder Danske Speditører logistikkonference med en række stærke foredragsholdere samt et udstillingsområde. Konferencen er primært målrettet virksomheder i speditionsbranchen.

Skræddersyet program

Det er på messen i Herning, at hele transportbranchen mødes hvert andet år, og netop derfor giver det også god mening, at Danske Speditører har valgt at placere deres konference netop der.

- Vores mål er at skabe en konference med et højt fagligt niveau, som er skræddersyet til speditions- og logistikvirksomheder. Deltagerne skal føle, at de får noget med derfra, som de kan bruge i den daglige ledelse af deres virksomhed og i deres fremtidige strategi, siger Martin Aabak, administrerende direktør for Danske Speditører.

Blandt meget andet vil konferencen sætte fokus på innovation i danske speditionsvirksomheder, herunder digitalisering og hvilke muligheder IoT og big data giver speditionsvirksomhederne. Konferencen tager ligeledes teknologibegrebet blockchain op og forholder sig til, hvorvidt det skaber muligheder for branchen, eller om det i højere grad er en trussel.

- Vi har haft flere forespørgsler på at inddrage logistiksektoren på transportmessen, og det giver god mening, for transport og logistik hænger ofte sammen. Det bliver ikke på bekostning af noget andet, men i stedet en opgradering og udvikling af messen, og vi ser frem til at skabe nogle gode rammer for Danske Speditører, siger Nikolaj Jørgensen, projektleder i MCH Messecenter Herning.

Flere nye udstillere

Logistikkonferencen skaber fundament for flere nye udstillere på messen, fordi messen i højere grad nu også henvender sig til lager- og logistikbranchen.

- Idet der nu kommer fokus på lager og logistik i kraft af Danske Speditørers konference, så bliver vi også interessante for en ny gruppe af besøgende og ikke mindst udstillere, og vi oplever lige nu stor interesse fra nye udstillere, som gerne vil udstille i området omkring konferencen, fortæller Lars Meedom, key account manager i MCH Messecenter Herning, og fortsætter:

- Rent praktisk bygger vi et konferencerum inde i hallen, så de besøgende i pauserne har nem adgang til udstillerne på logistikområdet, og dermed både kan deltage i konferencen og besøge relevante udstillere.

Salget af stande i udstillingsområdet er allerede i gang, mens billetsalget til selve konferencen forventes at begynde primo december 2018.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156