23948sdkhjf

AGV Scandinavia i eget domicil

Flytter til Skive med egen udviklingsafdeling.

I september lukkede truckvirksomheden AGV Scandinavia op for selskabets 1.000 kvadratmeter store nye firmadomicil på Ulvevej 10 i Skive.

Hidtil har AGV Scandinavia haft til huse dels hos robotvirksomheden BILA A/S i Nykøbing Mors og dels med et democenter hos truckleverandøren N.C. Nielsen A/S i Balling. Selskabet så dagens lys i 2016 med BILA A/S og N.C. Nielsen A/S som ejere, men nu er tiden altså moden til at samle alle aktiviteter under samme tag i Skive.

Det nye Skive-domicil afspejler et gennembrud for AGV Scandinavia og AGV-teknologien på det hjemlige marked, lyder det fra Ricco Veile, administrerende direktør i AGV Scandinavia:

- Interessen for vores AGV-løsninger breder sig som ringe i vandet. Lige nu får vi et stort antal henvendelser fra potentielle kunder i vidt forskellige brancher. Vi kommer til at opleve en stigende automatiseringsgrad i mange virksomheder, hvor AGV-teknologien kan overtage de rutineprægede logistikopgaver og frigøre ressourcer til andre opgaver, siger Ricco Veile.

I Skive bliver der plads til egen udviklingsafdeling, salgsafdeling, showroom med live in action-demonstrationer, kontor og administration i de nye fysiske omgivelser. Samtidig ligger de to ejervirksomheder BILA A/S og N.C. Nielsen A/S inden for overkommelig geografisk afstand fra det nye domicil.

- Det bliver rigtigt spændende med vores nye domicil her i Skive. Vi har fået masser af plads til udvidelser og vi søger blandt andet sælgere og teknikere til at udvikle forretningen yderligere. Vi har fået et solidt fodfæste med enkle og kosteffektive AGV-løsninger. Jeg er overbevist om, at der fremadrettet ligger et meget stort markedspotentiale på AGV-området, lyder det fra Ricco Veile.

AGV Scandinavia fejrer sit nye firmadomicil med et åbent hus-arrangement fredag den 26. oktober 2018. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141