23948sdkhjf

Opstarter satser på fleksibel levering

Nystartet virksomhed vil udfordre på pakkedistribution.

Nemlevering.dk’s hjælper virksomheder baseret i Storkøbenhavn med at levere samme dag i Odense, Århus, Aalborg og andre danske storbyer - samme dag og direkte til kunden.

Der hvor Nemlevering.dk for alvor skiller sig ud, er at ikke bare giver de kunden mulighed for selv at vælge leveringstidspunkt, men også mulighed for at tale direkte med buddet samt for at følge forsendelsen meter-for-meter.

- Du kan bestille inden kl. 10 eller 11 om morgenen og få din pakke leveret, der hjemme, samme aften, siger stifteren af Nemlevering.dk, Anibal Damião.

Levering samme dag eller 1 dags leveringstid på dine pakker - og kun levering til adressen! Så enkelt er Nemlevering.dk’s koncept.

E-handel

E-butikker benytter i stadig stigende grad pakkebutikker, fordi der er for mange problemer med levering lige til døren. Nemlevering.dk sikrer at kunden får leveret varen lige til døren og denne har endda mulighed for at ændre adresse- og leveringstidspunkt undervejs.

- Fragtfirmaer honorere buddet for at for levere pakker til hjemmeadresser, men nogle betaler også ekstra for den videre transport til pakkebutikken – når modtageren ikke er hjemme. Det er nok en af årsagerne til, at vi konstant kan se artikler i medierne om, at modtageren rent faktisk var hjemme da buddet kom – men alligevel fik en ”forsøgt levering”-note i postkassen. Kombineret med, at den faktiske hjemmelevering, i et tidsmæssigt perspektiv, kan spænde over et ukendt antal dage gør, at pakkebutik levering forekommer attraktivt for slutbrugeren, antager stifter af Nemlevering.dk Anibal Damião.

God service

Nemlevering.dk ønsker at bringe den gode service og bekvemmelighed for kunde og forbruger tilbage. De anskuer pakkebutikker som en ”falsk convenience” for forbrugeren i og med, at det pt. kan anskues, som den bedste løsning blandt to dårlige løsninger.

- Hvorfor selv hente pakken, når du kan få leveret den lige til døren, inden for et tidsrum hvor du rent faktisk er hjemme, spørger Anibal Damião.

- Levering hvor & hvornår du ønsker det – med maksimal fleksibilitet” er virksomhedens erklærede mål. Nemlevering.dk opererer med fordeling af pakker fra 08.00 – 20.00 og dækker distribution i hele Danmark. Dette kan ifølge Anibal Damião gøres for priser fra blot 47 DKK eks moms.

- Vi er ret sikre på, at dette er en konkurrencedygtig løsning, fordi den giver kunden enormt store fordele i forhold til modtagelse af pakker, samt fleksibilitet både i forhold til ændring af leveringsadresse og tidspunkt undervejs – og ikke mindst live tracking af pakkerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125