23948sdkhjf

Han har arbejdet 40 år som lagerekspedient hos Salling: “Jeg er ikke klar til at stoppe”

Den 10. oktober kan Lars Bundgaard fejre sit 40-års jubilæum i  varemodtagelsen hos Sallings stormagasin i Aalborg

Sekunderne er blevet til minutter, til timer, til uger, til måneder og vupti var der gået 40 år. Det er den følelse, 60-årige Lars Bundgaard sidder med efter 40 år som lagerekspedient i varemodtagelsen i stormagasinet i Aalborg.

I en pressemeddelelse fortæller Salling Group historien om manden, der som teenager arbejdede som vogndreng i Bilka og senere kom i lære samme sted. Da han var færdig med sin uddannelse, var han væk fra koncernen i et par måneder - blandt andet var han en tur i civilforsvaret.

- Jeg læste en annonce i det, der dengang hed Aalborg Stiftstidende. I Salling Stormagasin søgte man en god og stabil medarbejder. Jeg mødte op personligt og fik jobbet – og jeg har været stabil siden, fortæller Lars Bundgaard.

I Salling Stormagasin søgte man en god og stabil medarbejder. Jeg mødte op personligt og fik jobbet – og jeg har været stabil siden, Lars Bundgaard, Lagerekspedient hos Salling Group.

Lang kø

Siden da har Lars Bundgaard arbejdet som lagerekspedient i varemodtagelsen, og i løbet af de 40 år der er gået, har arbejdet i afdelingen forandret sig markant.

For 40 år siden var det blandt andet DSB Godstransport, der kom med varer. Bilen var åben, og der var kun lagt en presenning over til at beskytte varerne.

- Den havde jo været af og på 100 gange, så kasserne var vældig beskidte - især hvis vejret var dårligt. Vi havde en masse forskellige leverandører og fragtmænd, der kom hver dag. De kunne godt holde i kø i en time for at levere deres varer. Sådan er det ikke nu. Vi får mere eller mindre leveret alt på én gang fra centrallageret, siger Lars Bundgaard og fortsætter:

- Vi skulle også registrere alle varer i hånden. Én stod med et stykke papir og krydsede af, mens en anden råbte, hvilke varer vi havde modtaget. I dag går vi rundt med en scanner, og så kommer der en stregkode med det samme, fortæller Lars Bundgaard, der har været med til alle forandringerne og ombygningerne i Salling gennem tiden.

Rygepolitikken på arbejdspladsen var også markant anderledes dengang. For 40 år siden måtte man gerne ryge indenfor. Men der var to røgfrie borde i kantinen i Salling Aalborg.

- Det hjalp ingenting – for alle rygerne var jo lige ved siden af os. Man kom aldrig hjem fra arbejde uden at lugte af røg, siger Lars Bundgaard.

Vi skulle også registrere alle varer i hånden. Én stod med et stykke papir og krydsede af, mens en anden råbte, hvilke varer vi havde modtaget. I dag går vi rundt med en scanner, og så kommer der en stregkode med det samme, Lars Bundgaard, lagerekspedient hos Salling Group.

Kolleger gennem mange år

Gennem de seneste fem år har Lars Bundgaard haft Jan Lund Poulsen som sin chef, men de to har været kolleger i Salling Group gennem næsten alle 40 år.

De to har da også et særligt bånd, og Jan Lund Poulsen håber ikke, at Lars Bundgaard stopper med at arbejde lige foreløbig.

- Jeg har sagt til ham, at han ikke må stoppe før mig. Lars er Sallings mand. Jeg håber virkelig, vi kan køre vores arbejdstid ud sammen. Jeg sætter stor pris på hans arbejde. Han er meget vellidt, ærekær og har styr på sine ting. Han har en god evne til at være parat til forandringer,” siger Jan Lund Poulsen.

Jeg sætter stor pris på hans arbejde. Han er meget vellidt, ærekær og har styr på sine ting. Han har en god evne til at være parat til forandringer Jan Lund Poulsen, tidligere kollega og nuværende chef for Lars Bundgaard.

Og Lars Bundgaard har da heller ikke nogen planer om at stoppe lige foreløbig.

- Min far gik på efterløn, da han var på min alder. Jeg kan slet ikke forestille mig, at det skulle være mig. Jeg er ikke klar til at stoppe, siger han.

Lars Bundgaard fejrer sit jubilæum på dagen 10. oktober, hvor han på traditionel Salling Group-vis bliver hentet af sin chef om morgenen og kørt til Salling Aalborg, hvor der venter ham en reception og morgenmad med kollegerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078