23948sdkhjf

Linde-kæmpe knokler i stilhed

Ny serie stærke el-trucks til den tunge ende af gods-skalaen.

Tyske Linde har udviklet 12 støjsvage modeller i denne nye serie af stærke el-truck med løftekapaciteter mellem 10-18 ton. Det giver nye muligheder inden for træ-, stål- eller byggebranchen - eller hvis virksomheder på anden vis har behov for at flytte gods i den tunge ende af skalaen.

- I modsætning til diesel- eller gastruck kan den eldrevne og bomstærke Linde E100-180 også køre indendørs. Den kommer med nul emission, støjsvag drift, nem vedligeholdelse, fleksibilitet og en formidabel førerkomfort i kategorien, siger Lars Søgaard fra N.C. Nielsen.

Hemmeligheden bag Linde-maskinerne er et innovativt drivkoncept med fire motorer, to til venstre og to til højre hjul. Det giver trucken den nødvendige kraft til at håndtere laster på op til 18 tons og løftehøjder op til ti meter. Samtidig kan trucken opnå en kørehastighed på 20 km/t på kun ti sekunder, selv ved fuld last.

Det er nemt og hurtigt at skifte batterier i Linde E100-180-serien. Som noget unikt ved trucken kan man altid vælge den bedst egnede energikilde til opgaven. Nogle vælger at køre med blysyrebatterier til opgaver med let og middel vægt og frekvens, mens mere krævende opgaver med høj gentagelsesfrekvens udføres med Lithium-ION batterier.

De nye Linde E100-180 el-truck tilbyder stor fleksibilitet omkring batterisystemet, den nødvendige kraft for at kunne klare løftekapaciteter mellem 10-18 ton og et fantastisk udsyn fra førerkabinen, ikke mindst bagudrettet.

- Den eldrevne teknologi er avanceret og på omgangshøjde med eksisterende teknologier. De nye el-truck er tysk ingeniørkunst i særklasse og afspejler Linde-brandet på bedste vis – både hvad angår sikkerhed, ergonomi, håndteringsevne, service og ekstraudstyr, siger Lars Søgaard.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.641