23948sdkhjf

Ny landechef hos DKV med ambitioner

Brændstofkortudbyderen DKV Mobility ansætter Steen Hansen som landechef i Skandiavien.

DKV Mobility, der er en af de største europæiske udbydere af brændstofkort og services til transportsektoren med en samlet transaktionsværdi på mere end 74 milliarder kr., har udnævnt Steen Hansen som ny landechef i Skandinavien.

Fra hans kontor i Brøndby og med titlen som landechef for Danmark, Norge og Sverige, er Steen klar til at accelerere DKVs tilstedeværelse i Danmark.

Med 250.000 partnere er DKV en af de største leverandører af brændstofkort og serviceydelser til transportbranchen i Europa. I Danmark er DKV mest kendt for sit internationale brændstofkort, men virksomheden tilbyder en hel række transport og logistikløsninger inden for ruteplanlægning, refusion af udenlandsk moms og betaling af vejafgifter.

Steen Hansen kommer fra en stilling hos Circle K, hvor han var senior director med ansvar for levering og prissætning af brændstof til både erhvervskunder og på den enkelte tankstation. Og før det fra en karriere i energibranchen med erfaringer med både VE-brændsler og El.

Hos DKV kan Steen bringe hele sin ekspertise på transport og energiområdet i spil for kunderne.

Derfor er han bestemt ikke på udebane i sin nye stilling.

- Jeg er virkelig glad og stolt over, at blive bedt om at være med til at indløse vækstpotentialet hos DKV på det danske og skandinaviske marked. Vi skal opbygge det samme kendskab til brandet, som i andre centrale markeder, hvor kunderne allerede ved, at vi meget mere end branchens bedste benzin- og dieselkort. Vi er også en servicevirksomhed, der tilbyder state-of-the-art løsninger indenfor flådestyring og betaling af vejafgifter og refusion af international moms, siger Steen Hansen.

Positiv udvikling i Skandinavien

Steen indtræder som landechef hos DKV på et tidspunkt, hvor virksomheden allerede er inde i en positiv udvikling i de skandinaviske lande.

- Vi er midt i en positiv udvikling. Derfor bliver det en stor del af min rolle at udnytte DKVs store europæiske kapacitet og kompetencer til at forstærke væksten. Et af vores første skridt bliver lanceringen af en helt ny dansksproget hjemmeside, som skal gøre det lettere for vores kunder at navigere rundt i vores produkter og services, fortæller Steen Hansen.

Klimavenligere transportbranche

Et af de nye fokusområder, som Steen Hansen bliver ansvarlig for at løfte i Danmark, Norge og Sverige, er den grønne dagsorden. Kravene om at levere klimavenlige transportløsninger øges hele tiden hos vognmænd og flådeoperatører.

Derfor udvikler DKV hele tiden paletten af løsninger, der har fokus på at nedbringe udledningen af CO2 og andre drivhusgasser.

Sammen med Innogy, står DKV bag Europas største netværk af elladestandere, Charge4Europe, med mere end 160.000 ladestationer i 32 lande.

Og i Danmark samarbejder man med en række af de største af udbydere, så kunderne kan lade med sit DKV-kort på ladestationer i hele Danmark.

Samtidig anerkender man også, at der er endnu et stykke vej til, at den tunge trafik kan elektrificeres eller flyttes over på andre VE-brændstoffer. Derfor tilbyder man også sine kunder at klimakompensere sin CO2 via certificerede klimaprojekter.

- Vi skal gå forrest og levere flere og bedre klimavenlige løsninger til vores kunder. Vi vil være den specialiserede rådgiver, der kan tilbyde kunderne de løsninger, som passer bedst til dem, når det kommer til alternative brændstoffer, som el og gas, siger Steen Hansen.

Blå Bog for Steen Hansen

Steen kommer fra Svenstrup, der ligger syd for Ålborg og har en Cand.Merc i finansiering og international Business fra Handelshøjskolen i Århus.

Inden han tiltrådte som landechef for Skandinavien hos DKV var Steen fem år hos Circle K, hvor han startede som Salgsspecialist på B2B markedet og sluttede som Senior Director for Brændstof med ansvar for den samlede værdikæde.

Før Circle K arbejde Steen for blandt andre Verdo Energy og EnergiMidt A/S med fokus på VE-brændsler og El-handel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.173