23948sdkhjf

Transport Øst går nye, virtuelle veje

Den virtuelle messe løber af stablen i weekenden.

Første weekend i september plejer at være ensbetydende med god stemning, masser af flotte lastbiler, hygge, gensyn med nye og gamle kollegaer, fagsnak og hurtige handler hen over standene. Sådan er det nemlig hvert år, når Transport Øst løber af stablen i Greve.

Sådan bliver det ikke i år, for verden er som bekendt blevet en anden, efter coronavirussen Covid-19 og myndighedernes restriktioner har lukket ned for de fleste større arrangementer siden foråret 2020.

- Hos Danske Transport Medier overvejede og undersøgte vi flere alternativer i forhold til tid og sted. Men vi fandt ikke nogen løsning, som på tilfredsstillende vis vil kunne skabe de samme gode rammer om en messe, som vi er vant til. Og i sidste ende er det udstillerne og vores gæsters sikkerhed, der kommer i første række, siger Jeanette Routhe, administrerende direktør i Danske Transport Medier.

Ny virtuel platform

Selvom det ikke som planlagt kunne lade sig gøre at afholde Transport Øst i Greve 5.-6. september, så betyder det ikke, at al aktivitet om Transport Øst 2020 er lagt i skuffen – langt fra. Via mediehusets forskellige medier og platforme har Danske Transport Medier sat alt ind på at give udstillerne plads og synlighed både på tryk og som en ”virtuel messe” – når det nu ikke kan blive på udstillingsområdet.

- Her kan man ganske vist ikke sparke dæk på samme måde, som vi plejer, men vi har skabt en platform til vores udstillere, hvor de kan vise deres produkter frem og få deres budskaber ud til det publikum, som de denne gang desværre ikke kan mødes fysisk med. Og der er faktisk også firmaer, som ikke skulle udstille i Greve denne gang, som har valgt at udstille virtuelt i stedet. Det bliver aldrig helt det samme, men på den måde kan vi alligevel holde Transport Øst-ånden lidt i hævd her i 2020, siger Jeanette Routhe.

Den ”virtuelle messe” foregår gennem den traditionelle Transport Øst-avis, ligesom der vil være en række nye online tiltag for udstillere og publikum – både på transportøst.dk, samt blandt andet på lastbilmagasinet.dk, via en række opslag, film og indslag fra udstillere, som på denne måde vil præsentere sig selv og deres produkter virtuelt – på bedst mulige ”Covid-19-måde” her i 2020.

Transport Øst 2021

Det næste spørgsmål er selvfølgelig, hvad fremtiden byder for Transport Øst – Sjællands største transportmesse, som siden starten i 2009 har vokset sig til en populær tradition, som hvert år trækker tusindvis af udstillere og publikum af huse til messepladsen i Greve.

- Først og fremmest håber vi, at den kommende tid viser, at den sundhedsmæssige udvikling i samfundet går den rigtige vej, og at vi med fælles hjælp får den her sygdom og coronakrise slået ned med så få ofre som overhovedet muligt, fastslår Jeanette Routhe.

- Når det er sagt, så er jeg ikke i tvivl om, at Transport Øst vender tilbage næste år, og jeg tror, at det bliver i en endnu stærkere udgave. Vi har hele vejen haft en god dialog med vores samarbejdspartnere og udstillere, og der er fuld opbakning til, at Transport Øst vender tilbage samme tid og sted i 2021. Vi er allerede så småt i gang med de første forberedelser, og vi glæder os enormt til at kunne åbne dørene for gæster og publikum igen.

Transport Øst finder sted i Ventrupparken i Greve 4.-5. september 2021.

Her kan du se indslag fra den virtuelle Transport Øst-messe 2020:

www.transportost.dk/virtuel-messe-2/

www.lastbilmagasinet.dk

www.transporttidende.com

www.mitdtmedier.dk

Sociale medier:

www.facebook.com/dansketransportmedier

www.facebook.com/lastbilmagasinet

www.facebook.com/transporttidende

www.linkedin.com/company/danske-transport-medier

www.linkedin.com/company/danmarks-transport-tidende

www.linkedin.com/company/lastbilmagasinet

www.instagram.com/dansketransportmedier

www.instagram.com/lastbilmagasinet

Disse virksomheder deltager i Transport Øst Virtuel:

Volvo Trucks

BESKO

Scania

Multi:IT

BSV Krantilbehør

AMU Transport Danmark

HEMA

Euromaster

YX

Nyscan

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406