23948sdkhjf

Jetpak køber 3D Logistik A/S

3D Logistik A/S integreres i Jetpak Top Holding AB fra 2. Januar 2020.

 Jetpak Top Holding AB har underskrevet en aftale på køb af alle aktier i 3D Logistik A/S, som vil blive integreret i Jetpak Top Holding AB med effekt fra 2. Januar 2020.

Det oplyser Jetpak i en pressemeddelelse i dag tirsdag.

3D Logistik A/S beskrives som en dansk baseret ekspres logistik virksomhed med hovedkontor i Kolding. Virksomheden har 35 ansatte og en årlig omsætning på 100 millioner danske kroner (140 MSEK).

3D har et stærkt fokus på tidskritiske løsninger og har udviklet en stærk position inden for Pharma og Healthcare segmentet samt andre transportløsninger, som omfatter tids- og temperaturkritiske transporter.

- Købet af 3D Logistik er et vigtigt skridt mod at sikre en fremtidig vækst inden for mindre cykliske vertikaler, og vil styrke vores vækst og strategiske position i Norden. 3D CEO Steen Møller har positioneret 3D som en stærk aktør i specialiseret ekspres logistik, og jeg ser frem til at fortsætte denne rejse sammen med Steen og hans team, siger Jetpak CEO Kenneth Marx.

3D’s nuværende ledelse vil være en vigtig del af Jetpaks fortsatte nordiske ekspansion på tids- og temperaturkritiske løsninger samt den fortsatte styrkelse af Jetpaks markedsposition i Danmark.

For yderligere information, kontakt venligst:

Jetpak er repræsenteret på mere end 150 steder i Danmark, Sverige, Norge, og Finland. Siden 2015 er det svenske ekspres-selskab også haft lokationer i Amsterdam, Düsseldorf og Bruxelles.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189