23948sdkhjf

Toft tager roret i MSC

Mediterranean Shipping Company (MSC) ansætter garvet Maersk-mand.

Rygterne om Søren Tofts ansættelse som nye CEO i MSC begyndte at svirre i sidste uge og nu har rederigiganten bekræftet, at den erfarne Maersk-mand som ny topchef for det familieejede rederi.

»MSC glæder sig over, at Søren Toft vil bistå Aponte-familien ved roret for at sikre, at virksomheden forbliver en global leder i de kommende år. Han skal rapportere direkte til MSC-gruppens præsident Diego Aponte og bestyrelsesformand Gianluigi Aponte, der stiftede MSC i 1970,« skriver rederiet i en pressemeddelelse.

Med ansættelsen af Søren Toft har MSC sikret sig en leder, der har en overordentlig solid brancheerfaring med i baggagen. Søren Toft har i 25 år været ansat i A. P. Møller – Mærsk, hvor han var chief operations officer i Maersk Line siden 2014.

»MSC er overbevist om, at ansættelsen af Søren Toft vil tilføre en betydelig værdi til rederiets fragtvirksomheder og bygge videre på virksomhedens eksisterende styrker og styrke MSC’s udviklingsplaner yderligere.«

Ifølge pressemeddelelsen vil der først blive sat dato på Søren Tofts tiltrædelse senere. Det fremgår også, at han sammen med sin hustru og familie vil flytte til Genève, hvor MSC har hovedsæde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11